Gama Ampoule

Pure Balance 

Post Rays 

Moisture Max

A.C Clearing

Derma Max

Premium Active

 Ampoule

Protect

E+ Epiderma Mask

Dispozitive

Dr. Lacto Peel

  • GAMA AMPOULE
  • GAMA BIO CELL FLUID
  • GAMA PURE AMPOULE

GAMA AMPOULE Caracteristici

Ampoule Line este o gamă de seruri concentrate, concepute pentru a stimula rapid hidratarea și nivelul de nutrienți și pentru a crește elasticitatea pielii în profunzime. Oferă hidratare completă, stimulează apărarea naturală a pielii și reține umiditatea la nivelul pielii timp de 12 până la 36 de ore.

GAMA AMPOULE Produse

GAMA BIO CELL FLUID Caracteristici

Gama Bio Cell Fluid cuprinde o serie de soluții extrem de eficiente, care întineresc țesuturile pielii prin direcționarea în profunzime a substanțelor concentrate și maximizează eficacitatea aparatelor de estetica. Se recomandă utilizarea cu dispozitive profesionale, cum ar fi microneedling, crioelectroporație, mezoterapie virtuala, iontoforeză, ultrasunete, galvanic, pentru amplificarea rezultatelor.

GAMA BIO CELL FLUID Produse

GAMA PURE AMPOULE Caracteristici

Pure Ampoule este o gamă de fiole concentrate pentru îngrijirea pielii, eficiente și profesionale, care acoperă zonele unde pielea are nevoie de un aport pentru a se potrivi cu starea pielii și tipul de piele, și poate fi folosită cu diverse aparate și tratamente profesionale pentru a maximiza rezultatele.

GAMA PURE AMPOULE Produse

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este gol Întoarce-te în magazin